Despre noi

 

Ne bucuram ca vizitezi site-ul nostru STROPS. Cine suntem?

 

 

Suntem in primul rand un magazin online care ofera imbracaminte de calitate si de marca pentru oricine in Slovacia, Republica Ceha, Ungaria, Croatia si Romania, iar in viitorul apropiat o sa colaboram si cu alte tari din UE.  Suntem o echipa tanara care cunoaste si intelege necesitatile Dvs. 

 

Profesionalismul si abordarea individuala este importanta pentru noi si tocmai de aceea va oferim posibilitatea de a va putea baza pe un serviciu clienti amabil si cu experienta, care o sa raspunda intrebarilor si solicitarilor Dvs. Prioritatea noastra este multumirea Dvs.

 

Ne bazam pe valori precum credibilitatea, deoarece increderea clientului in serviciile noastre ne obliga sa rezolvam solicitarile acestuia la cel mai inalt nivel de calitate.


Rezultatele excelente se datoreaza in primul rand straduintei intregii noastre echipe care se manifesta prin tot mai multe opinii pozitive din partea clientior.

In fiecare zi ne straduim sa fim cu un pas mai buni. Atat clientii cat si angajatii nostri au posibilitatea de a participa la inovare si la imbunatatirea serviciilor noastre.

 

Chiar ambitia si inovatia ne ajuta sa ne indeplinim obiectivele.

 

Obiectivul nostru comun este de a construi o marca puternica si stabila a vanzatorului unei game largi de imbracaminte pentru „toti“ la un pret rezonabil si in alte tari din Europa.

 

 

STROPS