Imbracaminte fitness pentru barbati

Ai nevoie de o imbracaminte functionala si cu stil pentru sala? Alege dintr-o gama larga de imbracaminte – maiouri, tricouri cu maneca scurta sau lunga, pantaloni scurti, pantaloni trenig, ciorapi, hanorace. Si pentru partenera ta poti alege din mai multe articole care se pot gasi in sectiunea imbracaminte fitness pentru dama.


Imbracaminte fitness pentru barbati – avantaje:


Absoarbe transpiratia
Permite o buna aerisire a corpului
Material de calitate
Lucrata perfect
Durata lunga de viata
Design modern
Se modeleaza dupa corp
Croiala anatomica
Cusaturi plate
Sortiment bogat

Imbracaminte fitness de marca pentru barbati

La imbracamintea fitness este foarte important faptul ca aceasta absoarbe transpiratia, usuca repede si permite aerisea corpului. Cu siguranta o sa apreciezi cusaturile plate care nu se vor dezechilibra. In oferta sunt mai multe modele de la diferiti producatori precum: Adidas, Kappa, Nike, Puma, Reebok si multi altii. Sigur o sa apreciezi si incaltamintea, tenisii de fitness sau crampoanele de sala.

Cu siguranta recomandam sa purtati sub imbracamintea fitness o lenjerie de corp termica functionala care o sa sustina o buna functionare a tuturor straturilor de imbracaminte.

Imbracamintea sport este de cele mai multe ori sugerata direct de catre mai multi sportivi cunoscuti, prin urmare aceasta este testata de catre cei mai competenti sportivi. Incearca si tu!