Oferta

1. Un cupon in valoare de 45 lei pentru o comanda noua (oferta momentan nu este disponibila)

Pentru cumparaturi de peste 130 lei fiecare client primeste automat un voucher in valoare de 45 lei, pe care il poate utiliza la urmatoarea achizitie pentru orice produs. Cuponul o sa-i fie trimis clientului prin e-mail imediat dupa preluarea comenzii. Valabilitatea voucherului este 30 zile de la primirea acestuia. Valoarea minima a comenzii pentru utilizarea voucherului este 130 lei. Oferta este limitata.

Utilizarea voucherului nu se poate combina cu inlocuiri, alte reduceri sau promotii care sunt in curs de desfasurare pe pagina noastra. Vocherul nu se poate utiliza in cazul unei inlocuiri a produsului / produselor.

Taxe postale gratis  (oferta momentan nu este disponibila)

Oferta pentru taxele de transport gratuite este valabila pentru toate comenzile. Oferta este limitata in timp si este valabila pana la o notificare ulterioara. Oferta se refera doar la taxele postale, livrarea este taxata separat cu suma de 5 lei.

 

Taxe postale

La comenzi pana in valoare de 100 lei taxele de transport o sa fie 12 Lei + 5 lei taxa de curierat.

La comenzi in valoare de peste 100 lei taxele de transport sunt gratuite, se achita doar taxa de curierat 5 lei.

La comenzile achitate prin paypal sau cu cardul transportul este gratuit la comenzi in valoare minima de 100 lei.

La comenzile achitate prin paypal sau cu cardul transportul este gratuit la comenzi pana in valoare minima de 100 lei, se achita doar taxa de livrare, 12 lei.

 

 

2. CAMPANIE MARKETING „IMBRACAMINTE PENTRU 3 LUNI GRATUIT“ (oferta momentan nu este disponibila- mai multe informații aici

3. Cumparati mai multe prin intermediul noii oferte 2 articole la pret redus ! mai multe informații aici