Schimbarea si returnarea produsului


RETURNAREA SI SCHIMBAREA PRODUSULUI

Stimate client, 

Ati primit din partea noastra o comanda dar nu corespunde marimea, nu suneti multumit/a de produs sau doriti sa faceti o reclamatie? 
La STROPS ne-am hotarat sa rezolvam si aceste situatii cat de repede posibil si cat mai simplu.
Am pregatit pentru Dumneavoastra serviciul de PICK & RETURN - este o  modalitate foarte simpla pentru schimbarea, returnarea sau reclamarea produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie curat, nepurtat, sa contina eticheta initiala aferenta si ambalajul original.

Cum functioneaza? 
In formularul de mai jos completati adresa Dvs. de email cu care ati inregistrat comanda pe www.strops.ro + notati numarul comenzii (compus din 7 cifre, il gasiti si pe colet sub denumirea de "Order"), apoi dati un click pe "Trimite". Vi se va deschide o noua pagina.

 

1. In rubrica "Contul bancar in cazul returnarii banilor" notati contul bancar (contul IBAN) iar in cazul unei inlocuiri notati cateva cifre la intamplare (de ex. 00000).
2. La "Returnare" bifati produsul / produsele pe care o sa le trimieti inapoi si la "Motivul reclamarii" selectati un motiv.
3. Pe urma la "Comentariu" specificati cerintele Dvs. Dupa trimiterea formularului o sa va contacteze curierul GLS pana in 48 ore si o sa preia coletul de la Dvs. Daca nu ajunge in maxim 4 zile lucratoare, va rugam sa luati legatura cu noi.

 

Daca doriti sa inlocuiti incaltamintea, va rugam sa o trimiteti in cutia originala de la pantofi. Cutia originala + incaltaminea trebuie sa fie ambalata inca intr-un ambalaj. Va rugam sa aveti coletul pregatit si ambalat.
Este foarte important ca adresa de unde o sa fie ridicat coletul Dumneavoastra sa fie aceeasi, pe care ati specificat-o atunci cand ati plasat comanda respectiva.
 

Daca doriti sa reclamati incaltamintea, va rugam sa o trimiteti in cutia originala de la pantofi. Cutia originala + incaltaminea trebuie sa fie ambalata inca intr-un ambalaj. Incaltamintea sa fie curata.

 

Doriti sa reclamati produsul? 
Serviciul PICK & RETURN este gratuit in cazul in care cei din compartimentul "Reclamatii" o sa considere aceasta reclamatie ca fiind una justificata (defectiunea nu a aparut din cauza utilizarii, purtarii/spalarii inadecvate a produsului etc). Produsul pe care doriti sa-l reclamati trebuie ambalat si pregatit atunci cand o sa ajunga unul dintre curierii GLS dupa colet. Va rugam sa trimiteti curata incaltamintea pentru reclamatie. Incalamintea si cutia originala trebuie ambalata inca intr-un ambalaj, sa nu se deterioreze cutia originala. Speram ca o sa fiti multumit/a de serviciul PICK & RETURN si o sa mai comandati articole de pe pagina noastra de web. Procedura de retur / inlocuire se rezolva intre 2 - 4 saptamani de la solicitarea serviciului de pick&return.

 

Cat voi plati pentru acest serviciu? 

Taxa pentru serviciul de pick & return este 13 lei. Aceasta taxa cuprinde preluarea coletului si trimiterea noului produs. In cazul restituirii banilor, aceasta taxa este dedusa din valoarea produsului (produselor) returnat/e. Taxa de retur NU se achita la ridicarea coletului.


Pentru a returna sau schimba produsele primite, aveti la dispozitie 14 zile calendaristice de la preluarea coletului.

 

 

 

Toate aceste legi au intrat in vigoare la data de 1.10.2013 Schimbarea procedurilor de reclamatie.  

Numarul comenzii:
Email: