Site-ul foloseste “cookie-uri” pentru a furniza vizitatorilor o experienta de navigare mai imbunatatita si servicii de adaptate nevoilor fiecaruia. Mai multe informatii

Taxe transport

Pentru accelerarea livrarii colaboram cu firma de curierat GLS iar in acest fel reusim sa scurtam serviciile de livrare cu pana la 7-13 zile lucratoare.

La fiecare achizitie pana in valoare de 100 lei transportul este 12 lei + 5 lei taxa de curierat.

La comenzi de peste 100 lei transportul este GRATUIT, se achita doar taxa de curierat 5 lei.

La comenzi achitate prin paypal sau cu cardul, transportul este GRATUIT la comenzi in valoare minima de 100 lei.
La comenzi achitate prin paypal sau cu cardul, transportul este GRATUIT la comenzi pana in valoare de 100 lei, se achita doar taxa de livrare, 12 lei.

Nu uitati ca fiecare preluare a produselor are o justificare. Inainte de preluarea coletului, va rugam sa cititi cu atentie sectiunea "Reclamatie" pe pagina noastra, apoi urmati acele instructiuni.
 

 

Modalitatea de transport:

 

livram cu ajutorul firmei de curierat GLS.

 

 

Toate comenzile sunt livrate cu ajutorul firmei de curierat:

 

Toate comenzile sunt livrate cu ajutorul firmei private de curierat GLS: coletul o sa fie livrat la adresa in maxim trei zile lucratoare de la urmatorul punct de scanare. Despre trimiterea coletului o sa fiti instiintat/a prin e-mail. Este necesar ca la plasarea comenzii, Dvs. sa completati la adresa de livrare o adresa, unde veti putea fi gasit/a in timpul zilelor lucratoare intre orele 8:00 - 18:00. In cazul in care adresa de livrare este si locul Dvs. de munca, este necesar sa specificati si numele firmei / companiei.

 

1.

La fiecare achizitie pana in valoare de 100 lei transportul este 12 lei + 5 lei taxa de curierat.

2.

La comenzi de peste 100 lei transportul este GRATUIT, se achita doar taxa de curierat 5 lei.

3.

La comenzi achitate prin paypal sau cu cardul transportul este GRATUIT la comenzi de peste de 100 lei.
Pentru comenzile pana in valoare de 100 lei, se achita taxa de transport 12 lei.

 

Nota:

Recomandam deschiderea coletului imediat dupa preluarea acestuia si verificarea produsului (sa nu fie deteriorat chiar daca ambalajul este in regula). In cazul in care coletul pare defectuos, refuzati preluarea lui!

In cazul in care se ajunge la aceasta situatie neplacuta, va rugam sa ne informati despre acest caz cat de repede posibil (cel tarziu a doua zi lucratoare) prin email la adresa info@strops.ro, iar situatia o sa fie remediata in cel mai scurt timp.

Nu ne asumam raspunderea in cazul intarzierii comenzii din cauza furnizorului sau firmei de curierat (de exemplu: expedierea comenzii cu intarziere de la furnizor, conditiile meteo etc.).