Taxele postale

La noi cumperi cu transport GRATUIT! Daca nu corespunde produsul, fara nicio problema il inlocuim.

Taxele postale

Pentru accelerarea livrarii colaboram cu firma de curierat GLS iar in acest fel reusim sa scurtam serviciile de livrare cu pana la 7-10 zile lucratoare.

La fiecare achizitie de peste 180 de lei taxele de transport sunt gratuite, livrarea este taxata separat cu suma de 5 lei. Acum pentru toate comenzile plasate, indiferent de valoarea acestora, taxele de transport sunt gratuite iar livrarea este taxata separat cu suma de 5 lei.

Nu uitati ca fiecare preluare a produselor are o justificare. Inainte de preluarea coletului, va rugam sa cititi cu atentie sectiunea ,,Reclamatii,, pe pagina noastra, apoi urmati acele instructiuni.

 

Modalitatea de transport:

 

livram cu ajutorul firmei de curierat GLS.

 

 

Cu ajutorul firmei de curierat:

 

Toate comenzile sunt livrate cu ajutorul firmei private de curierat GLS: coletul o sa fie livrat la adresa in maxim trei zile lucratoare de la urmatorul punct de scanare. Despre trimiterea coletului o sa fiti instiintat/a prin email. Este necesar ca Dvs. sa completati la adresa de livrare o adresa, unde veti putea fi gasit/a in timpul zilei intre orele 8:00 - 18:00. In cazul in care adresa de livrare este si locul Dvs. de munca, este necesar sa specificati si numele firmei/companiei.

 

- taxele de transport in cazul achizitionarii in prealabil sunt: in acest moment la achizitionarea unei comenzi noi (indiferent de valoarea acesteia) taxele de transport sunt gratuite.

- Taxele de transport cu plata ramburs: in cadrul ofertei taxele de transport sunt gratuite + 5 lei taxa de livrare.

 

Nota:

 

Recomandam deschiderea coletului imediat dupa preluarea acestuia si verificarea produsului (sa nu fie deteriorat chiar daca ambalajul este in regula). In cazul in care coletul prezinta o defectiune, refuzati preluarea lui!

In cazul in care se ajunge la aceasta situatie neplacuta, va rugam sa ne informati despre acest caz cat de repede posibil (cel tarziu a doua zi lucratoare) prin email la adresa info@strops.ro iar situatia o sa fie remediata in cel mai scurt timp.

 

 

 

info@strops.ro