Cumparati online! Siguranta returnarii banilor si transport gratuit !

Taxele postale

Pentru accelerarea livrarii colaboram cu firma de curierat GLS iar in acest fel reusim sa scurtam serviciile de livrare cu pana la 7-10 zile lucratoare.

La fiecare achizitie de peste 180 de lei taxele de transport sunt gratuite, livrarea este taxata separat cu suma de 5 lei. Acum pentru toate comenzile plasate, indiferent de valoarea acestora, taxele de transport sunt gratuite iar livrarea este taxata separat cu suma de 5 lei.

Nu uitati ca fiecare preluare a produselor are o justificare. Inainte de preluarea coletului, va rugam sa cititi cu atentie sectiunea ,,Reclamatii,, pe pagina noastra, apoi urmati acele instructiuni.

 

Modalitatea de transport:

 

livram cu ajutorul firmei de curierat GLS.

 

 

Cu ajutorul firmei de curierat:

 

Toate comenzile sunt livrate cu ajutorul firmei private de curierat GLS: coletul o sa fie livrat la adresa in maxim trei zile lucratoare de la urmatorul punct de scanare. Despre trimiterea coletului o sa fiti instiintat/a prin email. Este necesar ca Dvs. sa completati la adresa de livrare o adresa, unde veti putea fi gasit/a in timpul zilei intre orele 8:00 - 18:00. In cazul in care adresa de livrare este si locul Dvs. de munca, este necesar sa specificati si numele firmei/companiei.

 

- taxele de transport in cazul achizitionarii in prealabil sunt: in acest moment la achizitionarea unei comenzi noi (indiferent de valoarea acesteia) taxele de transport sunt gratuite.

- Taxele de transport cu plata ramburs: in cadrul ofertei taxele de transport sunt gratuite + 5 lei taxa de livrare.

 

Nota:

 

Recomandam deschiderea coletului imediat dupa preluarea acestuia si verificarea produsului (sa nu fie deteriorat chiar daca ambalajul este in regula). In cazul in care coletul prezinta o defectiune, refuzati preluarea lui!

In cazul in care se ajunge la aceasta situatie neplacuta, va rugam sa ne informati despre acest caz cat de repede posibil (cel tarziu a doua zi lucratoare) prin email la adresa info@strops.ro iar situatia o sa fie remediata in cel mai scurt timp.